Tidligere oppdrag

Dr Yes på Mefjorddagan

Vi leverte det tekniske, med både lyd og lys, til konserten med Dr Yes på Mefjorddagan 2018. Konserten ble holdt i samfunnshuset i Mefjordvær, og vi brukte Nexo PS-15 med MTL-2B sub som PA. Sammen med Soundcraft Si Expression 2 er det en lek å styre lyd. På lysfronten brukte vi GrandMA Micro til å styre litt LED og frontlyset, for å skape fin belysning av scenerommet. Veldig artig!

Fortsett å lese «Dr Yes på Mefjorddagan»

UKM Troms

Vi begge (Patrick og Erling) var tilstede som produsenter på UKM Troms i helga. UKM er alltid like artig, det er så masse som skjer – fire forestillinger blei gjennomført på tre dager 

Lydsjekk på trommesett før UKM Troms.
Til sisteforestillinga ble det hengt opp tissues i taket på Kulturhuset

Caught in the Middle på Kulturhuset

Torsdag var vi på Kulturhuset Finnsnes og gjennomførte ei forestilling av Caught in the Middle. Det var ei forestilling som kombinerte teater, dans, og musikk, og var artig å jobbe med! Erling gjorde lydprøvene, og Patrick selve forestillinga. Vi begge fikk også brukt Soundcraft Vi3000 ordentlig for første gang.

Posthuset 02-03/03

Finnsnes Forum hadde arrangement både 2. og 3. mars på Posthuset Finnsnes. Vi leverte lys og sub-er til å supplere deres egne topper. Vi brukte blant annet MAC250+ for å lage ei lyssøyle utover torget, og 5P HEX til å lyse opp gjennom glasstaket.

Et lite inntrykk av lysriggen før det åpnet på Posthuset 03/03

Geiga på Sazza

9. februar fikk vi muligheten til å kjøre lyd for et lokalt band – Geiga. De hadde en liten konsert på Sazza i Øverbotn, og det var artige sanger og artige instrumenter. Vi fikk blant annet prøvd oss på ei hjemmelagd tromme(!)

Vi brukte de nye Nexo PS-15 høyttalerne våre, som ga en varm og rolig lyd, akkurat som det skal være på små konserter. Vi er fornøyd, og kjører gjerne lyd for dem igjen. Fortsett å lese «Geiga på Sazza»

Skoledebatt Senja VGS

For første gang måtte skoledebatten på Senja VGS flyttes til Midt-Tromshallen, for å få plass til alle elevene på den nå utvidede skolen. Det førte også til behovet for et større lydanlegg enn det skolen selv hadde tilgjengelig, så da fikk vi oppdraget.

Hele debatten ble streamet på nordlys.no, og kan ses i opptak her.